Elektromos Mobilitás

Cégünk megújuló üzletágát 2015-ben hoztuk létre a megújuló energiaforrások iránti egyre növekvő igények kielégítése céljából. Szakmai tevékenységünkben meghatározó szerepet játszik az építőipari, környezetvédelmi valamint a megújuló energetikai területeken szerzett több évtizedes tapasztalat. Cégünk hírnevét és üzleti sikereit minőségi szolgáltatásaival, versenyképes áraival, a vállalt rövid határidők betartásával alapozta meg. Céljaink között kiemelkedően fontos a hosszú távú, megbízható partnerkapcsolatok kialakítása.  Munkánkkal elértük, hogy megbízóink eddig rejtve maradt lehetőségeiket feltárják és megoldják a fejlődésük útjába került akadályokat, így megerősödve képesek magas szintű teljesítményt nyújtani folyamatosan változó világunkban.

Az elektromos hajtású közlekedés a 21. század egyik legnagyobb vívmánya, melynek elősegítése fontos feladat. Az utazók mobilitásának biztosításához szükséges energiaszolgáltatás számos lehetőséget kínál fel, hogy az ügyféligényeknek megfelelő technológiákat és szolgáltatásokat fejlesszenek ki a GreenAgent Kft. munkatársai.

Kiemelt célunk, hogy stratégiailag megfelelő ponton elhelyezett töltőkkel biztosítsuk a villanyautós közlekedést az egész ország területén, villámtöltőkkel nagyon kényelmesen bejárható lenne az ország bármelyik idehaza kapható elektromos autóval, míg normál vagy gyorstöltő telepítése esetén a bejárhatóság marad, de a kényelemről le kellene mondanunk.

A GreenAgent által felkínált oszlopok minden szegmenst lefednek, a legmagasabb minőségű technológiát kínálják.

Ajánlani tudunk nyilvános helyre telepíthető oszlopot kedvező költséggel, egyszerű és költséghatékony oszlopot személyre szabott aljzattal valamint gyorstöltőket otthoni és közüzemi használatra egyaránt.

Az elmúlt években a Balaton környékén egyre jelentősebb a kerékpáros forgalom és elterjedtebb az elektromos kerékpár és a pedelec használata.

Ezért 2015-ben új üzletággal, az E-mobilitással bővítettük tevékenységünket. 2015 év végén megkezdtük napelemes parkolók tervezését, kivitelezését, és ezzel párhuzamosan elektromos autótöltőket is felvettük a kínálatunkba.

A múlt évben partnercégünk balatonfüredi telephelyén megnyitott E-pihenő az eddigi visszajelzések alapján arra biztatott bennünket, hogy az elektromos kerékpárral rendelkezőknek minél több helyen nyíljon lehetősége járművük feltöltésére.

Cégünk partnerei segítségével telepíti az ABL Sursum gyártó fali és oszlopos autótöltőit. Balatonfüreden stratégiai együttműködés keretében a Balatonfüredi Yacht Club részére kivitelezünk egy 11 kW-os egyállásos fali töltőt – fix töltő kábellel szerelt -, és ezzel párhuzamosan partnercégünk telephelye előtt egy aljzatos töltőt telepítünk, melyek június hónapban kerülnek beüzemelésre.

Az e-mobilitás teljes palettáját le tudjuk fedni termékeinkkel. Egyedi méretre tervezett, napelemmel fedett parkolókat töltőoszlopokkal, vagy fali töltőkkel kombinálva forgalmazunk, kivitelezünk. Céges és közületi parkolók árnyékolását, és a terjedő elektromos autó flotta töltését is meg tudjuk oldani rendszereinkkel. Kompletten vállaljuk a geológiai vizsgálatot, tartószerkezet méretezést és kivitelezést.

 

Aktuális hírek:

Elektromos töltő kisokos >>

Nagyhatalom lesz Magyarország – Minden zöld rendszámra jut egy töltőpont 2016.09.15 >>

4 ábra arról hogyan terjed az elektromos autózás 2016.06.08 >>

A fenntartható fejlődés jegyében az első e-töltő vitorláskikötőben… >>

 

green2

shutterstock_17601106